How Push Notifications In Websites Different From Mobile Apps Push Notifications 1280x720 1 E-WALL

Αποτελέσματα εξετάσεων πιστοποίησης Β2 επιπέδου ΤΠΕ- Αυτοματοποιημένο μέρος

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Προς τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στις εξετάσεις Πιστοποίησης Β2 επιπέδου ΤΠΕ κατά την περίοδο Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2022

Όσοι συνάδελφοι έδωσαν εξετάσεις για το Β2 επίπεδο μπορούν να συνδεθούν και να δουν τον βαθμό τους στο αυτοματοποιημένο μέρος (ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής κλπ). Μένει τώρα να μπει και ο βαθμός του σεναρίου για να βγει το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως ήδη γνωρίζετε, η τελική βαθμολογία για τη συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης Β2 επιπέδου ΤΠΕ, προκύπτει από την βαθμολογία του πρώτου μέρους της εξέτασης που αφορά σε ερωτήσεις αυτόματης διόρθωσης και από την βαθμολογία του δεύτερου μέρους της εξέτασης που αφορά στο θέμα ελεύθερης ανάπτυξης/ εκπαιδευτικό σενάριο ΤΠΕ (μη αυτοματοποιημένο μέρος), ως εξής:

Δημοφιλή!!  Προσωρινοί πίνακες κατάταξης για την κατάρτιση του ΕΚΠΑ "Προσωποποιημένη Επιμόρφωση με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης"

Βπιστ = 0,40*Βαυτ+0,60*Βμη-αυτ όπου Βαυτ ο βαθμός του αυτοματοποιημένου μέρους της εξέτασης και Βμη–αυτ ο βαθμός του μη αυτοματοποιημένου μέρους της εξέτασης, εκφρασμένοι στην κλίμακα 0 – 100. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να λάβουν ως τελικό βαθμό τουλάχιστον το 60, για να λάβουν την σχετική πιστοποίηση.

Η βαθμολόγηση του πρώτου μέρους γίνεται χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, με αυτόματο τρόπο από την εφαρμογή πιστοποίησης, ενώ η βαθμολόγηση του δεύτερου μέρους γίνεται από σώμα βαθμολογητών, που συγκροτείται από επιμορφωτές του Μητρώου Επιμορφωτών Β’ επιπέδου ΤΠΕ, μέσω ανοικτών διαδικασιών πρόσκλησης. Οι διαδικασίες αυτές της συγκρότησης του σώματος βαθμολογητών, όπως και οι επόμενες διαδικασίες που απαιτούνται για τη βαθμολόγηση των δοκιμίων θέματος ελεύθερης ανάπτυξης των υποψηφίων και την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων (διαχειριστικά ζητήματα, διοικητικές πράξεις κ.α.), είναι εξαιρετικά χρονοβόρες και επιβάλλουν σημαντική καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων.

Δημοφιλή!!  Επιμορφωτικό Σεμινάριο / Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η αξιοποίησή της στην εκπαιδευτική διαδικασία

Ωστόσο, στη φάση αυτή έχουμε τη δυνατότητα να σας κάνουμε γνωστό το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους της εξέτασής σας (αυτοματοποιημένο μέρος), το οποίο όπως προαναφέρθηκε, συμμετέχει κατά 40% στην τελική σας βαθμολογία, που θα προκύψει όταν ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για τη βαθμολόγηση των δοκιμίων θέματος ελεύθερης ανάπτυξης κλπ. και θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα πιστοποίησης.

Επομένως, μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία του πρώτου, αυτοματοποιημένου, μέρους της εξέτασής σας για την πιστοποίηση Β2 επιπέδου ΤΠΕ, μέσω του πληροφοριακού συστήματος της Πράξης, https://e-pimorfosi.cti.gr/mis/, με χρήση των κωδικών πρόσβασOKης που ήδη διαθέτετε (Επιλογή «Αίτηση Πιστοποίησης -> Αποτέλεσμα πιστοποίησης Β2 επιπέδου ΤΠΕ»).

Δημοφιλή!!  3η Διημερίδα Ανταλλαγής Καλών Πρακτικών Erasmus+: Καινοτομία - Ευρωπαϊκή Διάσταση στην Εκπαίδευση

 

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω