ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ

*Του Θοδωρή Κιώσση 

Ένας πίνακας με συγκεντρωμένα τα περσινά εναπομείναντα οργανικά κενά όπως αντλήθηκαν από τον πίνακα του συναδέλφου Πάνου Ντουλια, μαζί με τις φετινές συνταξιοδοτήσεις ανά κλάδο όπως έχουν δοθεί από τον Patrea στο pde.gr.
Τα κενά αυτά αφορούν μόνο την Γενική αγωγή.
Υπάρχει και μια στήλη όπου αθροίζονται οι συνταξιοδοτήσεις με τα εναπομείναντα κενά, ωστόσο θέλω να τονίσω πως αυτό δεν απεικονίζει 100% τα οργανικά κενά που θα προκύψουν στις μετατάξεις. Και αυτό γιατί κάθε συνταξιοδότηση δεν αντιστοιχεί απαραίτητα σε ένα νέο οργανικό κενό.
Οπότε αυτός ο πίνακας είναι περισσότερο για να δει ο κάθε ενδιαφερόμενος μια γενική εικόνα για τα πιθανά κενά του κλάδου του όπως αυτά ισχύουν αυτή τη στιγμή.
Είναι μια γενική εικόνα και δεν απεικονίζει τα οργανικά που απαραίτητα θα προκύψουν στις μετατάξεις
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo