ΦΕΚ: Τα νέα μέτρα Covid-19 – ΕΟΔΥ για τα σχολεία και self test

Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για τα σχολεία

Τι αλλάζει στα σχολεία με το νέο ΦΕΚ για τη διάδοση του κορωνοϊού COVID-19

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ οι νέες οδηγίες του ΕΟΔΥ για τη διαχείριση κρουσμάτων και επαφών στα σχολεία. Σύμφωνα με την απόφαση θα πραγματοποιείται ένα self  test  πριν από την Τρίτη.

Από τις 4 Απριλίου – Δευτέρα, θα υποβάλλονται σε ένα self test την εβδομάδα, όλοι οι μαθητές και εκπαιδευτικοί μέχρι τις γιορτές του Πάσχα (15 Απρίλιου) που κλείνουν τα σχολεία.

 

Σχετικά με σελφ τεστ από 4/4/2022
1f4cd ΦΕΚ: Τα νέα μέτρα Covid-19 - ΕΟΔΥ για τα σχολεία και self  testΌλοι οι μαθητές α/θμιας και β/θμιας εκπ/σης υποβάλλονται σε 1 σελφ τεστ έως και 24 ώρες πριν την Τρίτη.
1f4cd ΦΕΚ: Τα νέα μέτρα Covid-19 - ΕΟΔΥ για τα σχολεία και self  testΌλοι οι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες εκπ/κοί υποβάλλονται σε 1 σελφ τεστ έως και 24 ώρες πριν την Τρίτη.
1f4cd ΦΕΚ: Τα νέα μέτρα Covid-19 - ΕΟΔΥ για τα σχολεία και self  testΌλοι οι ανεμβολίαστοι ή μη νοσήσαντες εκπ/κοί υποβάλλονται σε 2 rapid test ή pcr με δικά τους έξοδα έως και 48 ώρες πρίν την Τρίτη και την Παρασκευή.
27a1 ΦΕΚ: Τα νέα μέτρα Covid-19 - ΕΟΔΥ για τα σχολεία και self  testΚατ’ εξαίρεση για το άνοιγμα των σχολείων μετά τις διακοπές του Πάσχα, ο διαγνωστικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί 24 ή 48 ώρες αναλόγως, πριν την πρώτη μέρα ανοίγματος των σχολείων (αναλόγως αν θα μεταφερθεί η πρωτομαγιά ή όχι).
Στο επισυναπτόμενο ΦΕΚ έχω υπογραμμίσει τα σχετικά σημεία στις σελίδες 3 & 4 προς ενημέρωση όλων 

[pdf-embedder url=”https://e-wall.net/wp-content/uploads/2022/04/ΦΕΚ-ΣΕΛΦ-ΤΕΣΤ-1.pdf” title=”ΦΕΚ-ΣΕΛΦ-ΤΕΣΤ”]

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo