Προσλήψεις: Δυνατότητα ηλεκτρονικής κατάθεσης δικαιολογητικών..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Προσλήψεις: Η υποβολή δικαιολογητικών των υποψήφιων εκπαιδευτικών δύναται να διενεργείται εξ ολοκλήρου με ηλεκτρονικό τρόπο

Δυνατότητα ηλεκτρονικής κατάθεσης δικαιολογητικών

 

Τροποποίηση της υπό στοιχεία 37693/Ε1/ 08-03-2019 κοινής υπουργικής απόφασης «Ρύθμιση ειδικότερων θεμάτων της διαδικασίας επιλογής εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σύμφωνα με τις διατάξεις του Κεφαλαίου Ε’ του ν. 4589/2019 (Α’ 13)» (Β’ 864).

 

Τροποποιούμε την υπό στοιχεία 37693/Ε1/8-3-2019 (Β’ 864) κοινή υπουργική απόφαση ως εξής: 1. Στο άρθρο 1, ύστερα από την παρ. 4, προστίθεται παρ. 4Α ως εξής: «4Α.

 

Η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών των υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και των υποψήφιων μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., δύναται να διενεργείται εξ ολοκλήρου με ηλεκτρονικό τρόπο, εφόσον ορίζεται σχετικώς από την οικεία Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π., με απευθείας μεταφόρτωση των κατά περίπτωση δικαιολογητικών από τους υποψηφίους σε ειδικά προς τούτο διαμορφωμένη υποενότητα στον ηλεκτρονικό φάκελό τους στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκ παίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) του Υ.ΠΑΙ.Θ. κατόπιν έκδοσης της πρόσκλησης της παρ.

Δημοφιλή!!  Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Θέσεις Δευτεροβάθμιου Κύκλου στα Ευρωπαϊκά Σχολεία

1. Στο πλαίσιο της παρούσας διαδικασίας, οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης που θα επιλεγούν από τους υποψηφίους, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παρ. 2, ελέγχουν τα δικαιολογητικά και καταχωρίζουν τα αντίστοιχα στοιχεία στους ηλεκτρονικούς φακέλους των υποψήφιων εκπαιδευτικών και μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. που τηρούνται στο Ο.Π.ΣΥ.Δ..».

2. Η παρ. 6 του άρθρου 1 αντικαθίσταται ως εξής:

«6. Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, καθώς και τα στοιχεία που καταχωρίζονται στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., διατηρούνται στις υπηρεσίες αυτές ή στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., για όσο χρόνο κρίνεται αναγκαίο και απαραίτητο για την υλοποίηση των σκοπών της διαδικασίας επιλογής προσωπικού σύμφωνα με τις διατάξεις του Κεφαλαίου Ε’ (άρθρα 53 έως 67) του ν. 4589/2019 και της λοιπής σχετικής νομοθεσίας, με την επιφύλαξη περιπτώσεων Σελίδα 3 από 3 εκκρεμοδικίας, και στη συνέχεια καταστρέφονται ή διαγράφονται, ύστερα από σύμφωνη γνώμη του Α.Σ.Ε.Π.» Κατά τα λοιπά παραμένει ως έχει η υπό στοιχεία 37693/Ε1/8-3-2019 (Β’ 864) κοινή απόφαση.

Δημοφιλή!!  Ο Γ.Γ του υπουργείου σε ρόλο δικαστή να εκτοξεύει απειλές και η πλειοψηφία της ΔΟΕ να αδειάζει τον αγώνα - Μόνη διέξοδος Σύλλογοι και ΕΛΜΕ

 

[pdf-embedder url=”https://e-wall.net/wp-content/uploads/2022/04/fek-ilekroniki-ypoboli-dikaiologitikon.pdf”]

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω