Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας κ Α. Κόπτση σε σχολικές μονάδες της Π.Δ.Ε. Δυτικής Ελλάδας – Πρόσκληση σε τηλεδιάσκεψη

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022, ο  Γενικός Γραμματέας κ Α. Κόπτσης θα επισκεφθεί σχολικές μονάδες του Αγρινίου, Μεσολογγίου και Πατρών, διαφόρων τύπων σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Μετά το πέρας των επισκέψεων, καλούνται οι κ.κ. Διεθυντές/ντριες και Προϊσταμένες/οι όλων των τύπων σχολικών μονάδων της ΠΔΕ Δ Ελλάδας, κι εφόσον το επιθυμούν (δεν είναι υποχρεωτική η είσοδός τους) σε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Γ.Γ. την ίδια ημέρα και από ώρα 13.30-15.00, προκειμένου να γίνει ανταλλαγή σκέψεων.

 

 Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τηλεδιάσκεψη, να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο webex:

 

https://minedu-primary.webex.com/meet/kostasg65.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo