pexels pixabay 207636 scaled E-WALL

Οργανικά κενά & Μεταθέσεις ΕΕΠ/ΕΒΠ – Πίνακες 2022

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οργανικά κενά & Μεταθέσεις ΕΕΠ/ΕΒΠ – Πίνακες 2022 / Ενημέρωση από τη Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια 

 

Πίνακες excel

Οι πίνακες είναι ταξινομημένοι αλφαβητικά ανά ΠΔΕ, Δ/νση Εκπαίδευσης ή ΚΕΔΑΣΥ και περιοχή μετάθεσης. Κενά ΕΝΓ και ΕΓΒ Τα κενά ΕΝΓ και ΕΓΒ αναγράφονται ως ξεχωριστή περιοχή και έχουν χρωματιστεί αναλόγως στις περιοχές και στο σύνολο. Κενά ΣΔΕΥ/ΕΔΥ

Για τα ΣΔΕΥ-ΕΔΥ είναι προφανές πως το σύνολο των οργανικών θέσεων που κατανεμήθηκαν, όπως δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ 3842/Β΄/18-8-2021, αποτελούν οργανικά κενά.

 

Έλεγχος από ΠΔΕ 

Το ΥΠΑΙΘ καλεί για έλεγχο και επιβεβαίωση όλων των στοιχείων από τις ΠΔΕ με τελικό στόχο την ορθότητα του συνόλου των οργανικών κενών που θα δοθούν για τη διενέργεια των μεταθέσεων των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Δημοφιλή!!  Άμεση ίδρυση και λειτουργία τμημάτων ένταξης για την κάλυψη των αναγκών μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

 

Αποστολή απάντησης στο ΥΠΑΙΘ έως 28.03.2022

Ορίζει δε ως καταληκτική ημερομηνία αποστολής απάντησης, στην οποία θα παρέχεται η επιβεβαίωση/συμφωνία με τα στοιχεία των πινάκων ή σε διαφορετική περίπτωση παρατηρήσεις/διορθώσεις επ αυτών, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 28.03.2022 και ώρα 10.00΄.

 

Κατεβάστε τα οργανικά κενά ΕΕΠ-ΕΒΠ ανά περιοχή-ΣΜΕΑΕ 

Κατεβάστε τα οργανικά κενά ΕΕΠ στα ΚΕΔΑΣΥ

Κατεβάστε τα οργανικά κενά ΕΕΠ στα ΣΔΕΥ-ΕΔΥ 

 

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω