Άνοιγμα πινάκων Ειδικής Αγωγής: Απάντηση του υπ. Παιδείας στην εξώδικη δήλωση 119 εκπαιδευτικών

Η απάντηση του υπουργείου Παιδείας 

Σε απάντηση του ως άνω σχετικού αιτήματός σας, το οποίο αφορά το ζήτημα του αποκλεισμού σας από τους αξιολογικούς πίνακες της Προκήρυξης 3ΕΑ/2019, λόγω μη καταβολής του παραβόλου καθώς επίσης και την έκδοση νέας προκήρυξης, θέτουμε υπόψη σας τα εξής:

 

Εν όψει της λήξης ισχύος των αξιολογικών πινάκων κατάταξης της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) ( Προκήρυξη 3ΕΑ 12/24-4-2019 τ. προκ. ΑΣΕΠ) και με σκοπό την έκδοση νέας Προκήρυξης για την κατά την παρ. 1 του άρθρου 54 του ν.4589/2019 (Α΄13), διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας κατά κλάδο και ειδικότητα, υποβλήθηκε αίτημα από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων προς τον Πρόεδρο του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.), με το με αριθ. πρωτ. 167857/ΓΔ5/22-12-2021 έγγραφο με θέμα:

«Προκήρυξη της διαδικασίας κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.)».

 

Περαιτέρω, η Υπηρεσία μας προετοιμάζεται για τη διεξαγωγή της όλης διαδικασίας, η εκκίνηση της οποίας αναμένεται. 

 

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo