ΠΑΣΑΔ1

Στη Βουλή το αίτημα του ΠΑΣΑΔ για συνέχιση των μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση

Την προηγούμενη εβδομάδα καταθέσαμε υπόμνημα προς τα Υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών, διεκδικώντας 10.000-11.000 διορισμούς εκπαιδευτικών για την κάλυψη όλων των οργανικών κενών. Μία εβδομάδα μετά, διαπιστώνουμε πως, ήδη, έχουν γίνει δύο ερωτήσεις και έξι αναφορές στη Βουλή για την ανάδειξη του ζητήματος.
Το γεγονός, μάλιστα, πως οι ερωτήσεις/ αναφορές προέρχονται από βουλευτές και των έξι κομμάτων από τα οποία συγκροτείται το ελληνικό κοινοβούλιο, ενισχύει την πεποίθησή μας πως οι μόνιμοι διορισμοί και η πλήρης κάλυψη των κενών με μόνιμο προσωπικό, αναγνωρίζονται ως επιτακτική ανάγκη από το σύνολο του πολιτικού κόσμου και αποτελούν βασική προϋπόθεση για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού μας συστήματος.
Θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, μένοντας μακριά από προσωπικές σκοπιμότητες και επιδιώξεις, μέχρι να διοριστεί και ο τελευταίος συνάδελφος. Σε αυτόν τον αγώνα, οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί.
..γιατί η Παιδεία δεν μπορεί να περιμένει!
ΠΑΣΑΔ
**Παραθέτουμε τους συνδέσμους των ερωτήσεων/ αναφορών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Η λίστα θα ανανεώνεται με κάθε νέα αναφορά στη Βουλή για την ανάδειξη του ζητήματός μας.
Αναφορά του Βουλευτή Γεώργιου Καρασμάνη (ΝΔ):
Αναφορά του βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου (ΚΙΝΑΛ):
Αναφορά της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ (Καταθέτοντες βουλευτές: Δελής Ιωάννης, Κανέλλη Λιάνα, Καραθανασόπουλος Νικόλαος, Κομνηνάκα Μαρία, Λαμπρούλης Γεώργιος, Μαρίνος Γεώργιος, Παπαναστάσης Νικόλαος, Συντυχάκης Μανώλης):
Ερώτηση της Βουλευτού Μαρίας Απατζίδη (ΜέΡΑ25):
Ερώτηση της Βουλευτού Σοφίας- Χάιδως Ασημακοπούλου (Ελληνική Λύση):
Αναφορά των τομεαρχών Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλαου Φίλη και Μερόπης Τζούφη:
Αναφορά της Βουλευτού Άννας Βαγενά-Κηλαηδόνη (ΣΥΡΙΖΑ):
Αναφορά του Βουλευτή Γεώργιου Λογιάδη (Μέρα25):
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω info@e-wall.net

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω
Share via
Copy link
Powered by Social Snap