Διαμόρφωση της αποζημίωσης οδοιπορικών των εκπαιδευτικών στις σημερινές οικονομικές συνθήκες

Οι αυξήσεις στα καύσιμα το τελευταίο διάστημα έχει οδηγήσει πολλούς συναδέλφους σε οικονομική  απελπισία αφού τα οδοιπορικά έξοδα που δικαιούνται και λαμβάνουν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία δεν έχουν προς το παρόν διαμορφωθεί ανάλογα. Να σημειωθεί πως μετακινούνται με δικό τους μέσο, στις περιοχές όπου δεν  υπάρχει δρομολόγιο τις κατάλληλες ώρες από λεωφορείο του ΚΤΕΛ ή της γραμμής, εξυπηρετώντας έτσι την υπηρεσία, χωρίς ποτέ να αποζημιωθούν για τις φθορές των αυτοκινήτων τους.  Τώρα υπάρχουν συνάδελφοι όπου χρειάζονται έως και 300 ευρω ανα μήνα για να καλύψουν τις ανάγκες αυτές  της  μετακίνησης.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως από το  2015 που η τιμή στα καύσιμα ήταν περίπου  1,40 ευρώ το λίτρο δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή.

Τα τελευταία 2 χρόνια όμως οι τιμές των καυσίμων έχουν συνεχή ανοδική τάση όπου τον τελευταίο μήνα ξεπέρασαν τα 2 ευρώ το λίτρο.

  • Ζητάμε άμεση διαμόρφωση το ποσού της αποζημίωσης των οδοιπορικών ώστε να ανταποκρίνεται στις τιμές που έχουν διαμορφωθεί στις υπάρχουσες συνθήκες.
  • Επιπλέον αυτό το ποσό να διαμορφώνεται κάθε έτος όπως ορίζει  το άρθρο 8  του ν.4336/15

Τηλέμαχος Παπαδόπουλος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo