Επιστολή για ΔΣ ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ για τις 18 Μαρτίου- ημέρα κινητοποίησης για τους αναπληρωτές

18/3ημέρα κινητοποίησης για τους αναπληρωτές

 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με τη ζωή λάστιχο, με το δυσβάσταχτο κόστος διαβίωσης, με την υποβάθμιση των μορφωτικών δικαιωμάτων!

Οι όροι ζωής των αναπληρωτών είναι πλέον δυσβάσταχτοι – ο μισθός μας δεν αρκεί ούτε για τα βασικά! Η εκτόξευση των τιμών στην ενέργεια, στα καύσιμα, στα ενοίκια, στα είδη κατανάλωσης, δημιουργεί για  πολλούς αναπληρωτές κυριολεκτικά ζήτημα επιβίωσης! Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο!! Με 900 ευρώ καλούμαστε να πληρώσουμε διπλάσια ΔΕΗ, ενοίκιο σχεδόν όσο ο μισός μισθός, πανάκριβη βενζίνη… και τελικά ο μισθός εξανεμίζεται από την πρώτη εβδομάδα!

Για μία ακόμα φορά καλούμαστε εμείς οι εργαζόμενοι να πληρώσουμε τις συνέπειες της πανδημίας, την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο! Τώρα είναι  ώρα να δυναμώσουμε τον αγώνα για απεμπλοκή της χώρας από έναν πόλεμο που ματώνει τους λαούς για τα κέρδη των λίγων! Λεφτά για την Παιδεία και όχι για τους πολεμικούς εξοπλισμούς και τα ΝΑΤΟϊκά σφαγεία!

Δεν πάει άλλο! Δε δεχόμαστε πια να ζούμε σαν όμηροι της ευέλικτης εργασίας, της ανασφάλειας, της ακρίβειας, της δουλειάς χωρίς δικαιώματα!

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας στη  μόνιμη και σταθερή εργασία! Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά στην αξιοπρεπή στη ζωή!

18 Μαρτίου μόνιμοι και αναπληρωτές βγαίνουμε στον δρόμο!! Για αυξήσεις στους μισθούς και επαναφορά του 13ου και 14ου, για μείωση των τιμών στα είδη πλατιάς κατανάλωσης και στο ρεύμα, για επίδομα στέγασης και μετακίνησης, για μαζικούς διορισμούς και μόνιμη, σταθερή δουλειά με δικαιώματα! 6 Απριλίου απεργούμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα!

Καλούμε όλα τα σωματεία να στηρίξουν την κινητοποίηση στις 18 Μαρτίου, να πάρουν πρωτοβουλίες σε κάθε περιοχή της χώρας! Τα προβλήματα των χιλιάδων συναδέλφων αναπληρωτών, τα κενά και οι ελλείψεις των σχολείων, αφορούν ολόκληρο τον κλάδο. Όλοι οι σύλλογοι Π.Ε. και οι ΕΛΜΕ πρέπει τώρα να πάρουν θέση, να αναλάβουν την οργάνωση του αγώνα για τα δικαιώματα των αναπληρωτών και όλων των εκπαιδευτικών, για την υπεράσπιση της μόρφωσης των μαθητών μας!

ΟΛΟΙ στο Υπουργείο Παιδείας στις 18/3 στις 14:00 στην Αθήνα

Στο ΥΜΑΘ στις 14:00 στην Θεσσαλονίκη 

στις κινητοποιήσεις σε άλλες πόλεις και στην ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 6 Απριλίου!

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo