Επιστολή ΔΟΕ στον Γεν.Γραμματέα κ.Κόπτση: Ανακαλέστε τις παράνομες αποφάσεις σας!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κύριε Γενικέ Γραμματέα,

εντός της επόμενης εβδομάδας συμπληρώνονται είκοσι (20) ημέρες από την υποβολή των ενστάσεων των εκπαιδευτικών στους οποίους επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της αναστολής υπηρεσιακής και μισθολογικής εξέλιξης με βάση το άρθρο 56 του ν.4823/21.

 

Δεδομένου ότι η παράνομη απόφασή σας (η οποία επιβάλλει «ποινές» για συμμετοχή σε απεργία που ουδέποτε κρίθηκε παράνομη) ήδη εκτελείται σε βάρος των συναδέλφων, με αποτέλεσμα να υφίστανται δυσμενείς συνέπειες, σας καλούμε άμεσα εντός του ορίου των 20 ημερών που ορίζει το άρθρο 56, να διαβιβάσετε, ως οφείλετε, τις ενστάσεις μαζί με τους διοικητικούς φακέλους στα αρμόδια Π.Υ.Σ.Π.Ε.

 

Δημοφιλή!!  ΠΟΣΥΠ - Αίτημα άμεσης συνάντησης για τα σοβαρά προβλήματα στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης της Δ' Αθήνας - Απαράδεκτες συνθήκες εργασίας και αδιαφορία της Ηγεσίας.

Είναι επιβεβλημένο η διοικητική διαδικασία, με βάση την εθνική νομοθεσία αλλά και τις διεθνείς συμβάσεις εργασίας, να έχει ως αποτέλεσμα την άρση του παράνομου δυσμενούς διοικητικού μέτρου.

 

Πρώτιστα όμως, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σας καλεί να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και του ρόλου που σας έχει ανατεθεί από την πολιτεία και να προχωρήσετε ο ίδιος, σύμφωνα με τις αρμοδιότητές σας, σε άμεση ανάκληση των παράνομων αποφάσεων.

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω