Αναφορά στη Βουλή «Αίτημα ένταξης εκπαιδευτικών ΑμεΑ σε ειδική κατηγορία – Δικαίωμα μετάθεσης λόγω αναπηρίας 67% και άνω ανεξαρτήτως παθήσεως»

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

120173_1 Αναφορά στη Βουλή «Αίτημα ένταξης εκπαιδευτικών ΑμεΑ σε ειδική κατηγορία – Δικαίωμα μετάθεσης λόγω αναπηρίας 67% και άνω ανεξαρτήτως παθήσεως»

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς την κα Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

Θέμα: «Αίτημα ένταξης εκπαιδευτικών ΑμεΑ σε ειδική κατηγορία – Δικαίωμα μετάθεσης λόγω αναπηρίας 67% και άνω ανεξαρτήτως παθήσεως»

Καταθέτουμε αναφορά, προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, την επιστολή που υπογράφουν Νεοδιόριστοι Εκπαιδευτικοί ΑμεΑ, Εκπαιδευτικοί με σύζυγο ΑμεΑ, Εκπαιδευτικοί με τέκνο ΑμεΑ, Γενικής (και Ειδικής) Εκπαίδευσης, με την οποία αιτούνται την ένταξή τους στις ειδικές κατηγορίες, συν του δικαιώματος αίτησης α) άμεσης μετάθεσης κατά προτεραιότητα, β) άμεσης απόσπασης, γ) οριστικής τοποθέτησης κατά προτεραιότητα, σε όσους οι ίδιοι ή οι σύζυγοι ή τα τέκνα τους έχουν αναπηρία άνω του 67%, ανεξαρτήτως παθήσεως.

Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε αν προτίθεστε να προχωρήσετε άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες αναφορικά με το εν λόγω αίτημα, ενόψει και της διαδικασίας των μεταθέσεων των εκπαιδευτικών.

Αθήνα, 9/3/2022

Οι καταθέτοντες Βουλευτές

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo