f7ee4577 bcf8 cd75 81fe de53e4a91d94 e1646735300835 E-WALL

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Δημιουργίας: +Υλικό «Οδική Ασφάλεια Παντού και Πάντα»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

https://e-wall.net/%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%be%ce%b9%ce%bf%cf%84%ce%ae%cf%84%cf%89%ce%bd/#Odike_asphaleia

 

Σας ενημερώνουμε ότι για 5η συνεχόμενη χρονιά η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνουν τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας: «Οδική Ασφάλεια Παντού και Πάντα» για τους/τις μαθητές/μαθήτριες των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών  της Ελλάδας, δημόσιων και ιδιωτικών και υλοποιείται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό πάνω από 3.000 μαθητές αναπτύσσοντας το θέμα της οδικής ασφάλειας με δημιουργικό και πρωτότυπο τρόπο ενώ παράλληλα καλλιεργούν ψηφιακές δεξιότητες δημιουργώντας βίντεο ή άλλες ψηφιακές δημιουργίες. Η συμμετοχή αυτή μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να κατανοήσουν με βιωματικό τρόπο τους  βασικούς κανόνες του Κ.Ο.Κ, γεγονός που αποτελεί ύψιστη σημασία για την προστασία της ζωής και τους νέους στο δρόμο.

Δημοφιλή!!  Πανεπιστημιακοί ΑΠΘ: Η αξιολόγηση δεν έχει σχέση με τη βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου - Αλληλεγγύη στον αγώνα των εκπαιδευτικών

Κατά τη φετινή διοργάνωση το θέμα αφορά την ασφαλή μετακίνηση με το ποδήλατο και την προώθηση της Βιώσιμης και Ενεργητικής Κινητικότητας.
Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/35H6O0Q

Είμαστε στη διάθεση σας  για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον διαγωνισμό, την συμμετοχή καθώς και σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια κατά τη ολοκλήρωση των  έργων σας (Βαγγέλης Μακρής, Αδαμίδου Μαίρη, Τηλ: 210-8620150  Ε-mail: [email protected])

Η ομάδα του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας

https://e-wall.net/2022/01/21/9921/

 

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω