Ανακοινώνεται έκτακτο δώρο Πάσχα, επίσημη επιβεβαίωση

Δώρο Πάσχα ή έκτακτο κοινωνικό μέρισμα; 

 Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου  «Αναζητούμε αυτού του είδους τη στήριξη. Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος βρίσκεται σε μεγάλη ανησυχία, γιατί οι δυσκολίες είναι τεράστιες, μην κρυβόμαστε, και φαίνεται να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο το επόμενο διάστημα, σύντομα και γρήγορα θα είμαστε έτοιμοι να πούμε συγκεκριμένα πράγματα.»

Σύμφωνα πάντως με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο σχεδιασμός είναι να δοθεί μια οικονομική βοήθεια που θα φτάνει έως και τα 300 ευρώ σε μία σειρά από ευάλωτες ομάδες που βρίσκονται αντιμέτωπες με συνέπειες της πρωτοφανούς ακρίβειας.

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo