Συνεχίζονται κανονικά τα σχολικά γεύματα, επιλύθηκε η δικαστική εκκρεμότητα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων γνωστοίησε ότι, μετά τη σημερινή απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, επιλύεται οριστικά η όποια δικαστική εκκρεμότητα υπήρχε σχετικά με την διανομή τους.

Σημειώνουν, ότι φέτος τα κονδύλια για την παροχή των σχολικών γευμάτων έχουν αυξηθεί κατά 20% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, εντάσσοντας 268 περισσότερες σχολικές μονάδες και 40.000 περισσότερους μαθητές ημερησίως σε σύγκριση με την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Επιπλέον, διευκρινίζουν ότι συνεχίζεται κανονικά η διανομή τους στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ για την όποια προσωρινή διακοπή υπήρξε στο πλαίσιο της υπογραφής των νέων συμβάσεων, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και η υλοποίηση του προγράμματος θα εξελιχθεί ομαλά.

Δημοφιλή!!  Η Μεγάλη Παραδοξολογία: Οι "Τεμπέληδες" του Νότου Εργάζονται περισσότερο από τους "Εργασιομανείς" του Βορρά

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω