Προσλήψεις αναπληρωτών (Πίνακες)

Ενημέρωση ΠΑΣΑΔ, σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών.

 

Για τη λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας τη φετινή χρονιά χρειάστηκαν περίπου 43.000 προσλήψεις αναπληρωτών (Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, ΕΕΠ-ΕΒΠ). Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί, σχεδόν, στο 30% του συνολικού ενεργού εκπαιδευτικού προσωπικού που εργάζεται στα σχολεία.
Για την κάλυψη των αναγκών στην πρωτοβάθμια πραγματοποιήθηκαν 23.371 προσλήψεις (χωρίς να υπολογιστούν οι συνάδελφοι ΕΕΠ-ΕΒΠ).
Με βάση τους αναλυτικούς πίνακες που παραθέτουμε, παρατηρούμε ότι οι ΠΕ70 που προσλήφθηκαν σε Γενική και Ειδική Αγωγή ανέρχονται στους 10.758.
Με άλλα λόγια, αποτελούμε το 1/4 των συνολικών προσλήψεων.
Ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω -ιδίως στον κλάδο των δασκάλων- μετά την οριστικοποίηση των φετινών συνταξιοδοτήσεων, η οποία θα ολοκληρωθεί εντός του Μαρτίου.
Η “λύση ανάγκης” του θεσμού της αναπλήρωσης δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί.
Η συνέχιση των διορισμών φέτος, αλλά και η καθιέρωσή τους σε ετήσια βάση από εδώ και στο εξής, αποτελεί επιτακτική ανάγκη και βασική μας διεκδίκηση.
21-22-ΕΙΔΙΚΗ Προσλήψεις αναπληρωτών (Πίνακες)21-22111111 Προσλήψεις αναπληρωτών (Πίνακες)21-22-ΣΥΝΟΛΑ Προσλήψεις αναπληρωτών (Πίνακες)21-22 Προσλήψεις αναπληρωτών (Πίνακες)
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo