Κακοκαιρία «Bianca»: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά – Σε εξέλιξη με χιονοπτώσεις και καταιγίδες [χάρτης]

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tα σχολεία που θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου

Δήμος Φλώρινας

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας, την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Καστοριάς  

Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, οι σχολικές μονάδες του Δήμου Καστοριάς, αύριο, Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 θα παραμείνουν κλειστές. Κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί, βρεφικοί σταθμοί και το ΚΔΑΠ του Δήμου Καστοριάς.

Δήμος Αμυνταίου 

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου, όλα τα σχολεία του Δήμου Αμυνταίου θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου.

Δήμος Άργους Ορεστικού 

Δημοφιλή!!  5ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία Ζωγράφου: 15 μέρες χωρίς σχολείο, χωρίς λύση, χωρίς διαφάνεια

Με απόφαση Δημάρχου, όλα τα σχολεία του Δήμου Άργους Ορεστικού δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 28/02/2022, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Δήμος Νεστορίου 

Με απόφαση του Δημάρχου τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, οι σχολικές μονάδες του Δήμου Νεστορίου δεν θα λειτουργήσουν.

 

Για σήμερα Κυριακή

α) Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις πρώτες ώρες της Κυριακής στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, και βαθμιαία στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη.
β) Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και από το απόγευμα και της Θράκης.
γ) Θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο.

%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE 27 E-WALL

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τις θερμοκρασίες στις 2 μ.μ

Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net οι χιονοπτώσεις σημειώνονται σε υψόμετρο άνω των 250-300 μέτρων όπου και υπάρχει χιονόστρωση με το ύψος του χιονιού στα 700-800 μέτρα να αγγίζει τα 10 εκατοστά. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αποχιονισμοί των δρόμων με όσους θέλουν να κινηθούν στα ορεινά – ημιορεινά να πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Δημοφιλή!!  Σάλος στη Νίσυρο: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων - Ο πατέρας που κατήγγειλε το περιστατικό απειλείται με απέλαση!

Αύριο Δευτέρα

α) Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
β) Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς.
γ) Θυελλώδεις βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα πνέουν στα πελάγη.
δ) Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση κατά 3 με 5 βαθμούς Κελσίου στη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα.

Μεθαύριο Τρίτη

α) Τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν κατά τόπους ισχυρές βροχές στην ανατολική και νότια χώρα και κυρίως στις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
β) Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν μέχρι το μεσημέρι στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας.

Δημοφιλή!!  Σχολικός Εκφοβισμός - Μαχαίρια και Ανιχνευτές Μετάλλων | Πώς οι ΗΠΑ Απέτυχαν στην Αντιμετώπιση του Bullying & Κριτική στην Αυστηροποίηση Ποινών του ΥΠΑΙΘΑ!!

((in.gr))

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω