Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος»: Συμπαράσταση και αίτημα εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου για τις ειδικές κατηγορίες

Συμπαράσταση στο αίτημα εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου για τις ειδικές κατηγορίες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος» συνυπογράφει το δίκαιο αίτημα των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών ΑμεΑ και των εκπαιδευτικών με σύζυγο ή τέκνο ΑμεΑ, σχετικά με τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου για τις ειδικές κατηγορίες.

Συμπαρίσταται στο δίκαιο αίτημα για την ένταξη στις ειδικές κατηγορίες όλων των εκπαιδευτικών, που οι ίδιοι ή οι σύζυγοι ή τα τέκνα αυτών, έχουν αναπηρία άνω του 67% ανεξαρτήτως πάθησης και συνάμα για το δικαίωμα άμεσης μετάθεσης, απόσπασης και τοποθέτησης κατά προτεραιότητα.

Νεοδιόριστοι Γενικής & Ειδικής, με Αναπηρίες, συζύγους ή τέκνα ΑμεΑ

 Ο σκοπός είναι αφενός η μείωση υπηρέτησης της οργανικής αφετέρου δε, η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου των ειδικών κατηγοριών αφού αυτό είναι ίδιο από το 1996 και συνάδελφοι με σοβαρά προβλήματα υγείας δεν θεωρούνται ειδικές κατηγορίες για μεταθέσεις ή αποσπάσεις. 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo