Πίνακες ειδικής: Εξηγήσεις του προέδρου ΑΣΕΠ

Μετα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον σταθμό του Άλφα και την κ Μόσχου ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ “δεσμεύτηκε” ότι θα βγει τουλάχιστον η προκήρυξη τους επόμενους μήνες, δηλαδή αυτό το σχολικό έτος.

Δεν μπορούσε να δεσμευθεί αν θα βγουν οι προσωρινοί πίνακες μέχρι τον Αύγουστο ώστε οι προσλήψεις να γίνουν από τους προσωρινούς για τη νέα σχολική χρονιά, αλλά θα κάνουν ότι μπορούν ώστε να τηρήσουν τα χρονοδιαγράμματα.

Όπως ανέφερε, τρέχουν ταυτόχρονα αρκετές προκηρύξεις με χιλιάδες προσλήψεις και ο πίνακας της ειδικής έχει την ιδιαιτερότητα ότι αφορά μεγάλο όγκο ατόμων και προσόντων.

Τέλος, έκλεισε την επικοινωνία του αναφέροντας ότι αν και υπάρχουν σχεδόν 280 υπάλληλοι που τρέχουν τις διαδικασίες στο ΑΣΕΠ, ο όγκος είναι τεράστιος και θα κάνουν ότι μπορούν ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά χωρίς τα προβλήματα της προηγούμενης προκήρυξης.

Ας ελπίσουμε να τηρήσουν το λόγο τους και να φροντίσουν, ότι αναφέρθηκε σήμερα να γίνει πράξη

Ευχόμαστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να έχουμε σύντομα την προκήρυξη, για οτιδήποτε μαθαίνουμε θα σας κρατάμε ενήμερους.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo