Ραδιοφωνική συζήτηση του ΓΓ Κόπτση για Πίνακες ειδικής αγωγής – Διορισμοί

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πριν λίγο η Κα. Μόσχου στον 98,9 Άλφα radio μετα από επικοινωνία της συναδέλφου Κα. Μπίζου μέλος του ΠΑΣΑΔ για άλλη μια φορά έθιξε μέσω του σταθμού τα προβλήματα των αναπληρωτών και ειδικά των διορισμών που πρέπει να ξεκινήσουν και να συνεχιστούν από το καλοκαίρι..

Η δημοσιογράφος προσπαθούσε από το πρωί να επικοινωνήσει με τον ΑΣΕΠ, όπως ανέφερε, αλλά δεν τα κατάφερε, αναμένοντας στο ακουστικό ακόμη και 35 λεπτά, έδειξε όμως γνώση επί του θέματος που απασχολεί τους εκπαιδευτικούς και δεσμεύθηκε να συνεχίσει μέχρι να πάρει έστω μια απάντηση από τους αρμόδιους..

Ακολούθησε και η συζήτηση με τον Κ. Κόπτση όπου είπε πάλι τα ίδια και τα ίδια, μίλησε μόνο για προθέσεις δεν έδωσε τίποτα χειροπιαστό, δεν προανήγγειλε τίποτα, ούτε για διορισμούς, ούτε για ΑΣΕΠ (ανέφερε απλά το αίτημα που έχει σταλεί) και πίνακες ειδικής, απλά ότι θα ενημερώσουν σύντομα εάν υπάρχουν νέα δεδομένα.

Δημοφιλή!!  Νέα Φάση για Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς: Δήλωση Σχολικών Μονάδων 19/3, Ανάληψη Υπηρεσίας 21-22/3

Βλέπουμε άρθρα αισιοδοξίας από πολλά μέσα ενημέρωσης με ολίγη προώθηση σεμιναρίων που προαναγγέλλουν και αύξηση σεμιναρίων όπως συμβαίνει στους πίνακες διευθυντών εκπαίδευσης και δεν γνωρίζουμε από που προκύπτει αυτό!!

 

Τα προηγούμενα άρθρα μας 

https://e-wall.net/2022/02/12/11254/

https://e-wall.net/2022/01/20/9905/

 

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω