Εισφορά αλληλεγγύης: Καταργείται τον Ιανουάριο του 2023 για δημοσίους υπαλλήλους – Τι αυξήσεις φέρνει (παραδείγματα)

Καταργείται από τον Ιανουάριο η ειδική εισφορά αλληλεγγύης για όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο.

Ως εκ τούτου, εργαζόμενοι στο Δημόσιο (πολιτικοί υπάλληλοι, ένστολοι, πανεπιστημιακοί κλπ.) και οι συνταξιούχοι θα δουν από τον Ιανουάριο του 2023 τις μηνιαίες καθαρές αποδοχές τους να αυξάνονται σημαντικά λόγω κατάργησης των μηνιαίων κρατήσεων ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης.

Ενδεικτικά παραδείγματα:

    • Μηνιαίες αποδοχές 1.200 €

Μηνιαίο όφελος 4,4 €

    • Μηνιαίες αποδοχές 1.400 €

Μηνιαίο όφελος 8,8 €

    • Μηνιαίες αποδοχές 1.800 €

Μηνιαίο όφελος 21 €

    • Μηνιαίες αποδοχές 2.200 €

Μηνιαίο όφελος 41 €

 

Υπενθυμίζεται ότι η επιβολή της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης έχει ήδη ανασταλεί μέχρι το τέλος του 2022 για τους μισθούς που εισπράττουν φέτος οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα, καθώς επίσης και για τα εισοδήματα του 2021 τα οποία προέρχονται από επιχειρηματικές – αγροτικές δραστηριότητες, από εκμετάλλευση ακινήτων και από κινητές αξίες και τα οποία πρόκειται να φορολογηθούν φέτος.

((ertnews))

Google Play Store badge EN.svg
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω info@e-wall.net

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα 

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω
Share via
Copy link
Powered by Social Snap