Διαδικτυακή εκδήλωση για την Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

«Ελληνική Γλώσσα και Παγκόσμια Κληρονομιά»

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με τα Συντονιστικά Γραφεία Εκπαίδευσης Εξωτερικού  διοργανώνει διαδικτυακή εορταστική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας με θέμα «Ελληνική Γλώσσα και Παγκόσμια Κληρονομιά», στις 9 Φεβρουαρίου 2022 και 15:00 ώρα Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι Συντονιστές Εκπαίδευσης Εξωτερικού θα παρουσιάσουν μικρής διάρκειας βίντεο που δημιούργησαν οι μαθητές/τριες των σχολείων τους αντλώντας έμπνευση από τη θεματική της εκδήλωσης και την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας. Ειδική παρουσία θα έχουν οι μαθητές/τριες από το Αμιγές Ελληνικό Σχολείο της Αιγύπτου με στιγμιότυπα από την επίσκεψή τους στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, καθώς και από την συμμετοχή τους σε εκδήλωση στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στο Κάιρο, 26 Ιανουαρίου-7 Φεβρουαρίου 2022, όπου η Ελλάδα ήταν τιμώμενη χώρα.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό η Υπουργός Νίκη Κεραμέως, η Υφυπουργός Ζέττα Μακρή και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Ειδικής Αγωγής Αλέξανδρος Κόπτσης.

ΥοuTube Link: https://youtu.be/m1JNlsMjoeg

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo