Η κεντρική πύλη του Ψηφιακού Σχολείου https://dschool.edu.gr ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε!

Η κεντρική πύλη του Ψηφιακού Σχολείου https://dschool.edu.gr ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε!

Με νέα, σύγχρονη σχεδίαση, παρέχει συγκεντρωμένες και οργανωμένες όλες τις διαδικτυακές υπηρεσίες του Ψηφιακού Σχολείου του ΥΠΑΙΘ για το Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παλιές και νέες!
Μεταβείτε από την κεντρική πύλη με ένα κλικ:
– σε καθένα από τα επτά (7) ψηφιακά Αποθετήρια Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πόρων «Φωτόδεντρο»! Αναζητήστε μαθησιακά αντικείμενα σε κάποιο από τα γνωστά σας αποθετήρια ή ανακαλύψτε το νέο αποθετήριο, Φωτόδεντρο Εκπαιδευτικά Σενάρια!
– στην Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα e-me ή και, απ’ ευθείας, στις βασικές υπηρεσίες της (κυψέλες, αρχεία, e-me content, e-me assignments, e-me blogs, e-me portfolio)!
– στην ψηφιακή βιβλιοθήκη «Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία» ebooks.edu.gr!
– στον Εθνικό Συσσωρευτή Εκπαιδευτικού Περιεχομένου ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ, αλλά και στον συσσωρευτή πολιτισμικών εκπαιδευτικών πόρων ή στους μικρότοπους για το Δημοτικό και τα Αγγλικά!
– στο Οnline Παρατηρητήριο αξιοποίησης ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού και σε άλλες υπηρεσίες, όπως το «Φωτόδεντρο Σφραγίδες Ποιότητας», το «Φωτόδεντρο SaaS» και την Εθνική Υπηρεσία Συσσώρευσης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου!
– στην πλατφόρμα mooc.edu.gr, με τα Μαζικά Ανοιχτά Διαδικτυακά Μαθήματα (MOOCs)!
Μείνετε ενημερωμένοι με τα πρόσφατα νέα για τις υπηρεσίες του Ψηφιακού Σχολείου και, ακόμη, βρείτε παρουσιάσεις, βίντεο, άρθρα και δημοσιεύσεις για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες!
H κεντρική πύλη και όλες οι υπηρεσίες του Ψηφιακού Σχολείου σχεδιάστηκαν, αναπτύχθηκαν και συντηρούνται από το ΙΤΥΕ ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ, Διεύθυνση Στρατηγικής & Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού, στο πλαίσιο έργων ΕΣΠΑ ή άλλων πόρων του ΥΠΑΙΘ.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo