Προσλήψεις αναπληρωτών!!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες ημέρες έχει δρομολογηθεί για αυτήν την εβδομάδα η καταγραφή κενών και αμέσως μετα θα ακολουθήσει η φάση προσλήψεων.

Το πως θα ονομάζεται αυτή η φάση θα το αφήσουμε στη φαντασία σας.

Αυτό που επίσης ενημερωθήκαμε πριν από λίγο, είναι ότι η φάση θα είναι: η γνωστή ειδική πρόσκληση που την περιμέναμε τόσο καιρό, η οποία είχε δρομολογηθεί πριν τις γιορτές, αλλά τώρα μπορούν να την πραγματοποιήσουν ή τώρα επιλέξανε να την τρέξουν, προφανώς λόγω οικονομικών δεδομένων δεν μπορούσαν νωρίτερα.

Η προηγούμενη δημοσίευση μας 25/01/22  Επόμενη φάση προσλήψεων

Για το αν θα ακολουθήσει και άλλη φάση τρίμηνων τα άτομα που μας πληροφορήσαν, ήταν αρνητικά.

Για αριθμό προσλήψεων δεν έχουμε εικόνα ακόμη, ούτε ειδικότητες, γνωρίζουμε όμως ότι θα αφορά, γενική και ειδική αγωγή.

Ήταν δεδομένο ότι το υπουργείο θα πήγαινε για επόμενη φάση , αφού πολλοί συνάδελφοι αρνήθηκαν τελικά να παρουσιαστούν μετά την τρίμηνη πρόσληψη τους σε αρκετά μεγάλο ποσοστό.

Να σας ενημερώσουμε ότι έχει ξεκινήσει μια νομική διαδικασία συναδέλφων που θέλουν να κινηθούν νομικά εναντίον των τρίμηνων προσλήψεων που έκανε πρόσφατα το υπουργείο και την τοποθέτηση τους σε λειτουργικά και πάγια κενά που δεν είναι κενά Κοβιντ.

Αρκετοί συνάδελφοι έχουν έννομο συμφέρον. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για όποιους συναδέλφους θέλουν να ακολουθήσουν αυτήν την οδό

Τα κενά συνεχίζουν να είναι πάνω από 3.000 σε όλη την Ελλάδα

Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο…

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo