Πάει και η ίδρυση των νέων Τ.Ε. ενόψει μεταθέσεων; Πάγος στις ελπίδες των νεοδιόριστων

Μετά τα “ήξεις αφήξεις” και τις γενικολογίες που επιστρατεύονται πάντα, όταν κάποιος δεν θέλει να απαντήσει που ακούστηκαν στη Βουλή όταν απάντησε η υφυπουργός παιδείας, σχετικά με την ίδρυση νέων Τ.Ε., σήμερα είχαμε νεότερα.

Γνωρίζουμε ότι ειπώθηκε από επίσημα χείλη, ότι δεν προλαβαίνουν να ιδρυθούν τα νέα-υπο ίδρυση τμήματα, ώστε να δοθούν για τη διαδικασία των μεταθέσεων.

Ακόμη ακούστηκε ότι χρειάζονται διαδικασίες στις οποίες εμπλέκονται και άλλα υπουργεία που απαιτούν τουλάχιστον 3 μήνες ακόμη.

Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ότι ΔΕΝ είναι θέμα χρόνου.

Είναι ξεκάθαρη πολιτική απόφαση να μην ιδρύσουν-τουλάχιστον για την ώρα-νέες οργανικές θέσεις, όταν αδυνατούν να καλύψουν τα ήδη υπάρχοντα κενά.

Η κατάσταση του χρόνου θα είναι προφανώς, ακόμα πιο πιεστική με τεράστιο κύμα συνταξιοδοτήσεων και περιορισμένες στο ελάχιστο κρατικές πιστώσεις αναπληρωτών.

Οπότε οι ανάγκες της εκπ/σης και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών, μπαίνουν για άλλη μια φορά σε 2η μοίρα, θυσία στο βωμό της εξοικονόμησης.

Όλα αυτά τα μεταφέρουμε για ενημέρωση και για όσους συναδέλφους προσπαθούν να κινητοποιηθούν και πιέζουν για κάτι καλύτερο.

Μόνο η διαρκής και ακούραστη διεκδίκηση μπορεί και αλλάζει καμιά φορά τα δεδομένα. Ελπίζουμε στο τέλος να διαψευστούμε..

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo