Μετά την κατακραυγή παίρνουν πίσω τα αντιεπιστημονικά βίντεο με τη θεωρία του «αγέννητου παιδιού»

Χρειάστηκε να ξεσπάσουν σφοδρές αντιδράσεις προκειμένου το Επιτελικό Κράτος να καταλάβει πόσο πολύ εκτίθεται από τις αντιεπιστημονικές θέσεις που προωθεί στα σχολεία.

Έπειτα από τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η επιλογή του Υπουργείου Παιδείας να στείλει στα γυμνάσια της χώρας «εκπαιδευτικά» βίντεο με θέμα την Προγεννητική Αγωγή, τα οποία αναπαράγουν τη θεωρία του «αγέννητου παιδιού», που υποστηρίζει ότι η ζωή του βρέφους αρχίζει με τη σύλληψη.

Μετά τη σφοδρή κριτική για τα αντιεπιστημονικά και σκοταδιστικά βίντεο που θέτουν υπό αμφισβήτηση την γυναικεία αυτοδιάθεση, το ινστιτούτο ανήρτησε στην ιστοσελίδα του την «Ανάκληση έγκρισης προγράμματος του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής».

Πρόκειται για μια ακόμη σπουδαία νίκη του κόσμου απέναντι στον σκοταδισμό.

((https://www.rosa.gr/politiki/meta-tin-katakravgi-pairnoun-piso-ta-antiepistimonika-vinteo-me-ti-theoria-tou-agennitou-paidiou/?utm_medium=pushnotification&fbclid=IwAR09lKd2DfAkiXiE7GV5Ug3HsojE0_KtsQeviRUb6s7-kElpyKwq4xQHzYA))

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo