Να ανακληθεί η απαράδεκτη και αυταρχική οδηγία! Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει τηλεκπαίδευση από το σπίτι του!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ

Μετά την   προσπάθεια τρομοκράτησης συναδέλφων με προσωπικά τηλεφωνήματα του Γ.Γ.  του ΥΠΑΙΘ  η εμμονική εκδικητική επίθεση υπουργείου και της Διεύθυνσης Β΄Αθήνας συνεχίζεται. Καταγγέλλουμε τη Διεύθυνση και το υπ. Παιδείας  που ζητάνε με οδηγία  να συμπληρώσουν σε ηλεκτρονική φόρμα οι Διευθυντές και Προϊστάμενες/οι των Σχολικών Μονάδων τα ονόματα και την αιτία που οι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση. Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Είναι απόφαση του ΔΣ  (ΑΠ 34/25-1-22) και  τους καλούμε  να μην απαντήσουν στη σχετική φόρμα. Τα σχολεία είναι κλειστά, δεν είναι δυνατή η πρόσβαση διότι οι δήμοι δεν έχουν φροντίσει για την ασφαλή πρόσβαση μας (εκχιονισμός δρόμων καιπεζοδρομίων, συλλογή σπασμένων κλαδιών κλπ.). Συνεχίζουν να επιδίδονται στο κυνήγι μαγισσών ποιος έκανε και ποιος δεν εκανε , αντί να φροντίσουν να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία (Περιφέρεια, Δημοτικές αρχές, συναρμόδια υπουργεία).

Αυτό που ζητάνε είναι ποιοι δεν έκαναν τηλεκπαίδευση από το σπίτι τους!!!

Να θυμίσουμε για άλλη μια φορά ότι χιλιάδες εκπαιδευτικοί και μαθητές δεν έχουν τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό και δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να τηλεργάζεται από το σπίτι του!!

  • Εδώ και τώρα να ανακληθεί η απαράδεκτη και αυταρχική οδηγία. Να παρθούν μέτρα για να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

–           Το ΔΣ του Συλλόγου μας Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ θα σταθεί στο πλευρό όλων των συναδέλφων απέναντι σε κάθε απειλή ή διοικητή αυθαιρεσία και θα καλύψει με όλα τα μέσα τους εκπαιδευτικούς που δέχονται πιέσεις και εκβιασμούς. Οι συνάδελφοι να μας  καταγγείλουν την οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια.

 

*Οι δήμοι θα δώσουν βεβαίωση αδυναμίας πρόσβασης και για σήμερα (ήδη Μεταμόρφωση και Ηράκλειο έχουν ανέβει στις ιστοσελίδες των δήμων)

 Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Ντιάνα Λιάκου

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo