Μαζευτείτε! Κάτω τα χέρια από τους συναδέλφους! Η ανακοίνωση του συλλόγου ΣΕΠΕ Ηρώ Κωνσταντοπούλου Άνω Λιόσια – Ζεφύρι – Φυλή

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μόνο 3 διευθυντές εκπαίδευσης ζητάνε στοιχεία εκπ/κων που δεν έκαναν τηλεκπαίδευση.

Μάλλον εν όψει των κρίσεων για την επιλογή διευθυντών εκπ/σης κάποιοι σπεύδουν να φανούν βασιλικότεροι του βασιλέως.

Θέλουν να δείξουν πόσο σκληρά αφεντικά είναι στο μεγάλο αφεντικό τους… Ζητάνε από μόνοι τους στοιχεία εκπ/κων που δεν έκαναν τηλεκπαίδευση!

Δεν πρέπει να πάρουν κανένα στοιχείο!

Οι εκπ/κοι απολύτως νόμιμα δεν έκαναν τηλεκπαίδευση, καθώς καμία επίσημη εγκύκλιος/εντολή δεν διαβιβάστηκε ΠΟΤΕ σε αυτούς, παρά μόνο μη έγκυρα ανυπόγραφα mails.

Επίσης τηλεκπαίδευση κάνουν αποκλειστικά με εξοπλισμό του σχολείου στα οποία απαγορεύεται ακόμη η μετάβαση μετά το κλείσιμο τους από τους Ο.Τ.Α.

Δημοφιλή!!  Αιτήσεις Παραίτησης και Αυτοδίκαιες Αποχωρήσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 2024 (μετά τις ανακλήσεις)

Οπότε εμείς-όλη η εκπ/κη κοινότητα ζητάμε- τα δικά τους ονόματα και όχι αυτοί τα δικά μας!

Ποιοι είναι αυτοί ή ποιοι νομίζουν ότι είναι;


Η ανακοίνωση του συλλόγου

ΣΕΠΕ Ηρώ Κωνσταντοπούλου Άνω Λιόσια – Ζεφύρι – Φυλή

Το ΥΠΑΙΘ για άλλη μια φορά γίνεται μηχανισμός χαφιεδισμού, τρομοκρατίας και αυταρχισμού!
Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ.Κάππος σε εντεταλμένη υπηρεσία καλεί διευθυντές/ντριες/προϊσταμένες/ους να δώσουν τους/τις συναδέλφους-ισσες τους για το αν έκαναν ή όχι τηλεκπαίδευση!
Αισχροί και επικίνδυνοι!
Κανένας/καμία διευθυντής/ντρια/προϊσταμένη/ος να μη συμπληρώσει τη φόρμα της ντροπής, είτε με αριθμούς είτε ονομαστικά!
Δε μας τρομάζουν οι απειλές και οι προσπάθειες εκφοβισμού! Το δηλώσαμε και το δηλώνουμε ξανά: Η τηλεκπαίδευση δεν είναι εκπαίδευση, οι εκπαιδευτικοί δεν θα συναινέσουμε στο αφήγημα του υπουργείου για τη συνέχιση της κανονικής λειτουργίας των σχολείων, ακόμα κι αν τα πάντα γύρω μας δεν μοιάζουν κανονικά.
Οι εκπαιδευτικοί στηρίζουμε τους/τις μαθητ(ρι)ές μας και τις οικογένειές τους, όχι τις πολιτικές της κυβέρνησης. Σε αυτή την περίοδο, από την αρχή της πανδημίας, οι εκπαιδευτικοί στεκόμαστε με αλληλεγγύη και παιδαγωγική υπευθυνότητα στο πλευρό των μαθητ(ρι)ών και των οικογενειών τους, τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει διαχειριστεί με απόλυτα εγκληματικό τρόπο τα χρόνια της πανδημίας.
Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα για το ότι ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ τηλεκπαίδευση! Κυβέρνηση, ΥΠΑΙΘ και τα πρόθυμα στελέχη της εκπαίδευσης πρέπει να απολογηθούν στα παιδιά, τους γονείς και σε όλους τους εκπαιδευτικούς για την εγκληματική τους πολιτική

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω