Στυλιανίδης: Γενική αργία και αύριο – Δεν είναι τώρα η ώρα των ευθυνών

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Την παράταση της σημερινής αργίας λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα και αύριο Τετάρτη, ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης κατά την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο.

Την παράταση της σημερινής αργίας λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα και αύριο Τετάρτη, ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης κατά την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο. Όπως είπε ο υπουργός, η σημερινή αργία παρατείνεται και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη.

Ξεκινώντας την ενημέρωση ο κ. Στυλιανίδης επανέλαβε την απολογία της Πολιτείας η οποία, όπως είπε, δεν είναι προσχηματική και πρόσθεσε:

  • Χθες το βράδυ απεγκλωβίσαμε 3.500 συμπολίτες μας από την Αττική Οδό.
  • Σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, πεζοπόρα τμήματα του Στρατού και της Πυροσβεστικής μοίραζαν κουβέρτες και τρόφιμα.
  • Έγινε κάθε προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των συμπολιτών μας που βρέθηκαν σε αυτή τη  δύσκολη θέση.
  • Έχουν ήδη μεταφερθεί με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο προς την Αθήνα όσοι διανυκτέρευσαν στον αυτοκινητόδρομο. «Από χθες το βράδυ μετακινούνται στην ΛΕΑ της Αττικής Οδού όλα τα οχήματα που αφέθηκαν από τους οδηγούς που απεγκλωβίστηκαν για να δουλέψουν τα εκχιονιστικά. Είναι σημαντικό ότι αποφύγαμε να έχουμε τραυματισμό ή κάτι χειρότερο. Η συνδρομή του ΕΚΑΒ ήταν χρήσιμη και ευχαριστούμε όλες τις δυνάμεις. Δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στα θέματα ιατρικής φροντίδας», ανέφερε ο κ. Στυλιανίδης.
  • Σε ό,τι αφορά τις ευθύνες «δεν είναι η ώρα του απολογισμού», είπε ακόμη ο κ. Στυλιανίδης: «Τώρα είμαστε όλοι στο πεδίο», ανέφερε. Ωστόσο καταλόγισε εμμέσως ευθύνες στη διαχείριση της Αττικής Οδού κάνοντας λόγο για ανεδαφικούς ισχυρισμούς και παραπέμποντας στη σύγκριση με την εικόνα που παρουσίασε ο συγκεκριμένος αυτοκινητόδρομος με την εικόνα της Εθνικής Οδού.
Δημοφιλή!!  Καταγγελία για επικίνδυνες συνθήκες εργασίας σε κτήριο που στεγάζει υπηρεσίες εκπαίδευσης

((kathimerini))

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω