Πρόσκληση του European Youth Foundation (EYF) για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης

 

21-01-22 Πρόσκληση του European Youth Foundation (EYF) για υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στην Εκστρατεία της Νεολαίας του Συμβουλίου της Ευρώπης για την αναζωογόνηση της δημοκρατίας – “Democracy Here. Democracy Now”

Το 2022 το Συμβούλιο της Ευρώπης ξεκινά την εκστρατεία της Νεολαίας για την αναζωογόνηση της δημοκρατίας (Youth campaign for revitalising democracy). Η συμμετοχή στην εκστρατεία αυτή αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας στον τομέα της νεολαίας για το 2022.

Η εκστρατεία θα διεξαχθεί σε όλα τα κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο του 2022 με στόχο την αύξηση του ρόλου των νέων στη διαδικασία αναζωογόνησης της συμμετοχικής δημοκρατίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης και την αποκατάσταση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ των νέων και των δημοκρατικών θεσμών και διαδικασιών.

Η εκστρατεία θα επικεντρωθεί σε τρία βασικά θέματα: δημοκρατία και πρόσβαση στα δικαιώματα, ουσιαστική συμμετοχή των νέων και ψηφιοποίηση.

Το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Νεολαίας (EYF) υποστηρίζει οργανώσεις νέων με ειδική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή αιτήσεων επιχορήγησης για δράσεις στο πλαίσιο της εκστρατείας νέων για την αναζωογόνηση της δημοκρατίας.

Για την υποστήριξη των οργανώσεων νεολαίας που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση χρηματοδότησης ή/και να εγγραφούν στο Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Νεολαίας (EYF) στο πλαίσιο της εκστρατείας, διοργανώνεται διαδικτυακή συνάντηση “Ερωτήσεις και απαντήσεις” σχετικά με την πρόσκληση, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, στις 28 Ιανουαρίου 2022, από τις 10.30 έως τις 12.00 CET.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή συνάντηση προκειμένου να γνωρίσουν τους αρμόδιους του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Νεολαίας (EYF) και τον συντονιστή της εκστρατείας για τη νεολαία, να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα χρηματοδότησης, καθώς και να θέσουν ερωτήσεις, μπορούν να εγγραφούν εδώ έως τις 24 Ιανουαρίου 2022.

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo